Caliman Residence

Proiectul Caliman Residence va fi dat in folosinta in 2022

Programeaza o vizita 0741 359 359

Izolatia la acoperis este asigurata prin 15 de cm de spuma poliuretanica in celula deschisa si 10 centimetri de vata minerala dar si  bariera de vapori. Tamplaria este tripan cu cinci camere de bariera termica, profil Veka, cu bariera de vapori interior/exterior. Izolatia la pereti este compusa din 10 centimetri de polistiren expandat iar verificarea eficientei izolatiei este efectuata cu camere de termoviziune (FLIR) care asigura absenta punctelor de schimb termic ridicat,. Sistemul de incalzire este prevazut cu termostat in fiecare incapere pentru a permite un control eficient al temperaturii, consum redus si comfort sporit iar baile si holul parterului sunt incalzite prin pardoseala. Centrala este in condensare, Saunier Duval.

La interior sunt folosite usi din MDF plin (30-40 kg) izolate fonic si ignifuge si cu o rezistenta mecanica sporita.

Sistemul de iluminat va fi controlat prin intrerupatoare, telefon, tableta la distanta din orice colt al lumii. Cablurile electrice folosite in instalatie sunt CYYF. Dozele si cutiile de distributie sunt mascate fara urma in perete. Controlul si asigurarea calitatii sunt executate de personal calificat cu experienta relevanta in domeniu. Deasemenea protectia anti-incendiu este realizata cu senzori de fum.

Bineinteles ca avem un ochi sensibil pentru mediu si verde, asa ca in jurul caselor gazonul verde va da energie oricarei dimineti in care ceasul parca a sunat prea devreme.

Lucrarile au fost inregistrate video din prima zi pana la incheierea proiectului iar arhiva poate fi pusa la dispozitia clientilor interesati.

Iluminatul cartierului va fi asigurat prin tehnologie led (becuri, banda, stalpi).

Caliman Residence, when smart meets elegant

Caliman Residence este un cartier privat cu circuit inchis dezvoltat in Geamana, la 5 minute de centrul orasului Pitesti, intr-o zona linistita fara zgomot. Cartierul este format din unitati independente de case. Acest concept introduce pe piata locala concepte “smart” cum ar fi controlul iluminatului, al accesului sau al incalzirii prin telefon. Zona de living este predispusa cu sistem de cablaj pentru sistem audio 5.1 cu difuzoare in tavan.

Alte facilitati importante ar fi locul de joaca pentru copii sau parcarea suplimentara pentru vizitatori. Acessul in cartier este securizat prin sistem video interfon si poarta electrica (nu bariera) pentru a spori siguranta si intimitatea.

Arhitectura caselor a fost realizata de Arhitect Adriana Ercean, Archadra Home design iar designul interior este asigurat de catre Arhitect Iulia Predescu

Criquet Architecture & Consultancy

143.31 mp

4

Obiectivul nostru este sa livram case solide, confortabile, cu bun gust de care sa se poata bucura mai multe generatii iar designul regasit in situl de prezentare este fidel realitatii din santier atat la interiorul caselor, cat si la exteriorul caselor si amenajarea spatiilor comune.

Proiectul Caliman Residence va fi dat in folosinta in 2022

Casele din Caliman Residence se livreaza la cheie, nemobilate

Un nou concept in dezvoltarea imobiliara

Contact Info

SECLEC HOMES @ Powered by Spice Media 

Copyright © 2022. All rights reserved.